Servicii

Comenzi – Mobila vine in sprijinul clientilor sai cu urmatorul pachet de servicii gratuite:

1. Consultanta si sfaturi in realizarea de mobila la comanda si optimizarea spatiului;

2. Deplasare si masuratori la domiciliul clientului fara nici un cost.;

3. Transport si montaj gratuit in Bucuresti pentru mobila la comanda cu un cost peste 1200 Ron;

4. Va oferim garantie de 2 ani la toate produsele de mobilier;

5. Termenul de realizare al comenzilor este de maxim 7-21 de zile lucratoare ( in special pentru produsele realizate din mdf vopsit );

Comenzi – Mobila, executa mobila la comanda in BUCURESTI si imprejurimi , in maxim 7-12 de zile de la achitarea pretului pentru avansul de mobila la comanda. Un specialist din echipa Comenzi – Mobila, va poate oferi gratuit consultanta, in vederea identificarii solutiei optime pentru mobilarea interioarelor locuintei D-voastra,fie ca este vorba de bucatarie,dormitor,living sau camera de zi,hol sau dressing,camere copii si tineret sau birou.

Putem alege din mii de combinatii posibile pentru mobila dorita! Va oferim spre alegere dintr-o gama diversificata de PAL, PAL lucios, MDF infoliat, MDF vopsit,canturi ABS, blaturi de bucatarie, produse din sticla clara,sticla mata sau colorata,diverse profile si rame din aluminiu pentru usi glisante,feronerie de la producatori consacrati:BLUM,HAFELE etc.

Mobila la comanda moderna la preturi accesibile 

Fie ca doriti mobila de bucatarie, mobila living, mobila dormitor ,mobila dressing sau mobila tineret, specialistii nostri va ajuta sa obtineti maximum de confort si optimizare a spatiului, la un raport calitate/ pret de neegalat. Produsele de mobila la comanda, sunt realizate la standarde superioare de calitate , beneficiind de garantie de buna executie, timp in care defectele survenite vor fi remediate gratuit.

Mobila la comanda ieftina sau de lux 

Desi materialele si accesoriile alese, fac diferenta in alcatuirea unui pret final, totusi sunt elemente deosebit de importante in cazul in care doriti mobila la comanda cu durata medie sau lunga de viata. Puteti alege orice modele de accesorii sau tipuri de PAL astfel incat sa obtineti o mobila la comanda ieftina, sau o mobila la comanda de lux la un pret avantajos. De exemplu, pentru o mobila la comanda de bucatarie ieftina , sistemele de inchidere, organizarea sertarelor, sau blatul ales vor schimba substantial oferta de pret. La fel si in cazul unei comenzi de mobila living, sau mobila dormitor, accesoriile alese vor influenta sensibil calculul de pret. Discutati aceste detalii cu unul dintre specialistii nostri.

Pentru solicitare oferta pret, mobila la comanda Bucuresti,va rugam sa ne contactati!